میکروپیگمنتیشن ابرو چیست؟ و چگونه انجام می شود؟

میکروپیگمنتیشن ابرو چیست؟ چه تفاوتی با خالکوبی دارد؟ آیا این روش مانند تاتو ابرو است؟ با ما باشید تا به تمامی این سوالات پاسخ دهیم و علاوه بر نحوه انجام این روش زیبایی، بررسی کنید که برای چه افرادی مناسب است و برای چه افرادی توصیه نمی شود.

میکروپیگمنتیشن یکی از روش های زیبایی برای آرایش دائمی و نیمه دائمی است. این روش تیکب از انواع تاتو ابرو است.

این روش عمدتا برای فرم دادن به ابروها، خطوط رویش مو و … استفاده می شود. این روش برای افرادی که مو و ابروهای خود را از دست داده اند مفید است و چنین افرادی می توانند از این روش برای بازیابی رنگ طبیعی سر و صورت خود استفاده کنند. با ما همراه باشید تا با جزئیات میکروپیگمنتیشن ابرو بیشتر آشنا شوید.

نحوه انجام میکروپیگمنتیشن ابرو

میکروپیگمنتیشن با وارد کردن رنگدانه های طبیعی سازگار با بدن با استفاده از سوزن های ظریف و مخصوص به لایه دوم پوست انجام می شود. در واقع، زمانی که ریزش مو در قسمتی از بدن مربوط به زیبایی رخ می دهد، این قسمت تا حد زیادی رنگ تیره خود را از دست می دهد. حالا این قسمت می تواند یک ابرو یا نقشی مانند محل رویش ریش و مو باشد. در این صورت با استفاده از روش میکروپیگمنتیشن می توانید رنگ این قسمت را به حالت طبیعی بازگردانید.

قبل از اینکه بخواهید از آن بهره مند شوید، حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. دقت کنید در مرکزی که علاوه بر داشتن مجوز، تجربه زیادی هم در این زمینه دارد انجام دهید. بنابراین هرگز بدن خود را به دست افرادی که فقط در آرایشگاه کار می کنند نسپارید. زیرا این شغل نیاز به دانش پزشکی دارد.

مراحل انجام میکروپیگمنتیشن ابرو:

مراحل انجام میکروپیگمنتیشن ابرو
مراحل انجام میکروپیگمنتیشن ابرو

اگر می خواهید  میکروپیگمنتیشن ابرو انجام دهید چه مراحلی را باید دنبال کنید ؟

  1. ابتدا نظر شما در مورد رنگ و نوع شکلی که دوست دارید داشته باشید ثبت می شود و از ابروهای شما عکس گرفته می شود. در مرحله بعد توضیحات لازم در مورد فرمی که ابروی شما پس از انجام این عمل به خود می گیرد داده خواهد شد. زیرا ممکن است این عمل با میل شما در تضاد باشد.
  2. قبل از انجام میکروپیگمنتیشن اولین مرحله که یکی از اجباری ترین آنهاست، بهداشت و ضدعفونی ابزار این کار است. پرسنل مربوطه نیز باید تمام اقدامات احتیاطی بهداشتی را رعایت کرده و از دستکش های مخصوص استفاده کنند.
  3. در مرحله بعد از کرم بی حس کننده برای نقاطی که قرار است سوزن وارد شود استفاده می شود تا این روند آسانتر شود و فرد احساس درد نکند.
  4. مرحله بعدی حیاتی ترین مرحله یعنی استفاده از دستگاه میکروپیگمنتیشن مخصوص برای انتقال رنگدانه به پوست است که باید با رعایت اصول بهداشتی و با دستگاه قابل اعتماد انجام شود.
  5. در مراحل زیر باید بررسی کنید که آیا عمل انجام شده روی ابروی شما موفقیت آمیز بوده است یا خیر. بررسی اندازه و تقارن رنگ یکی از کارهایی است که در این مرحله باید انجام دهید.
  6. در نهایت لازم است نکاتی را که بعد از میکروپیگمنتیشن باید به آن ها توجه کنید برجسته کنید. مراقبت های ضروری، کارهایی که نباید برای چه مدت انجام داد و…

همچنین باید توجه داشته باشید که معمولا پس از انجام این عمل رنگی که به صورت شما زده شده کمی پررنگ به نظر می رسد و این مشکل پس از مدت کوتاهی برطرف شده و رنگ تزریق شده حالت طبیعی به خود می گیرد.

تفاوت میکروپیگمنتیشن ابرو با تاتو چیست؟

تفاوت اصلی میکروپیگمنتیشن با تاتو در رنگ استفاده شده در این کار است. در واقع، تاتو جوهر شیمیایی منحصر به فرد خود را دارد که بسیار بادوام است. در حالی که رنگ مورد استفاده در میکروپیگمنتیشن از محصولات ارگانیک و از رنگدانه های طبیعی مو می آید.

تفاوت بعدی لایه پوستی است که رنگ باید به آن تزریق شود. رنگ مورد استفاده در میکروپیگمنتیشن به لایه دوم پوست تزریق می شود، در حالی که رنگ جوهر تاتو به لایه های زیرین نفوذ می کند. به همین دلیل است که میکروپیگمنتیشن نیمه دائمی است، در حالی که خالکوبی دائمی است و گاهی اوقات پس از لیزر سوزی ردی از خود به جای می گذارد.

ماندگاری میکروپیگمنتیشن ابرو چقدر است؟

ماندگاری میکروپیگمنتیشن ابرو
ماندگاری میکروپیگمنتیشن ابرو

به طور کلی میکروپیگمنتیشن بین ۶ ماه تا ۱ سال روی پوست شما باقی می ماند. اما به پارامترهای زیادی بستگی دارد.

  1. نوع پوست : پوست چرب ممکن است رنگ کمتری نسبت به پوست معمولی و خشک بپذیرد.
  2. نوع میکروپیگمنتیشن : بسته به نوع رنگ، قدرت دستگاه و کیفیت کار پرسنلی که این کار را انجام می دهند، می توان از رنگ باقی مانده انتظار زمان کم و بیش داشت.
  3. میزان تعریق : رنگ روی پوست افرادی که گرمتر هستند و زیاد عرق می کنند کمتر از افراد عادی باقی می ماند.
  4. تغییرات هورمونی : تغییر در ترشحات هورمونی می تواند بر کیفیت میکروپیگمنتیشن تأثیر بگذارد. به عنوان مثال توصیه می شود در دوران قاعدگی این کار را انجام ندهید. همچنین در دوران بارداری و شیردهی تغییرات هورمونی به حدی می رسد که رنگدانه ها روی پوست ماندگاری کمتری دارند.

مراقبت های بعد از میکروپیگمنتیشن ابرو

پس از میکروپیگمنتیشن، ممکن است مواردی مانند تورم و التهاب پوست را تجربه کنید. برای رفع این مشکل کمپرس آب سرد توصیه می شود. موارد دیگری که مراقبت های لازم پس از میکروپیگمنتیشن در نظر گرفته می شود شامل موارد زیر است:

  1. خود را در معرض آفتاب قرار ندهید
  2. از استفاده از لنزهای تماسی در نزدیکی مناطق میکروپیگمانته خودداری کنید
  3. در مراحل اولیه میکروپیگمنتیشن از استخر مخصوصا سونا استفاده نکنید
  4. تا یک هفته بعد از عمل از مواد آرایشی در نواحی میکروپیگمانته استفاده نکنید
  5. یکی از مواردی که بعد از میکروپیگمنتیشن توصیه می شود استفاده از کرم وازلین در نواحی عمل شده است. این یک لایه محافظ بین پوست شما و محیط بیرون ایجاد می کند که در شروع عمل ضروری و حیاتی است.

 

مزایای میکروپیگمنتیشن ابرو

مهمترین مزیت میکروپیگمنتیشن زیبایی ذاتی است که به فرد می بخشد. همانطور که گفتیم این کار برای افرادی که در قسمت های خاصی از صورت خود ریزش مو دارند توصیه می شود. این کار به خوبی می تواند این نقص را پوشش دهد.

یکی دیگر از مزایای میکروپیگمنتیشن این است که به دلیل کیفیت دستگاه و رنگ استفاده شده، آرایش نیمه دائمی محسوب می شود. این امتیاز بدین معنی است که هر زمان که قصد بیرون رفتن از خانه را دارید می توانید مدتی را صرف اختراع و پوشاندن این نقص کنید.

عوارض میکروپیگمنتیشن ابرو

عوارض میکروپیگمنتیشن ابرو
عوارض میکروپیگمنتیشن ابرو

میکروپیگمنتیشن علاوه بر فوایدی که دارد، عوارض جانبی زیادی نیز دارد.

عفونت  : اگر اقدامات بهداشتی به درستی رعایت نشود، می تواند منجر به مشکلات عفونی شود.

  1.  گرانولوما  : اگر از رنگدانه های استاندارد برای میکروپیگمنتیشن استفاده نشود، سیستم دفاعی بدن می تواند به آن واکنش نشان دهد و باعث ایجاد گرانولوم شود. گرانولوم نوعی تومور است که به شکل جوانه های گوشتی شکل می گیرد.
  2. ماندگاری  : ماندگاری جدا از اینکه یک مزیت محسوب می شود، اگر چهره جدید خود را دوست ندارید، یک نقطه ضعف قابل توجه به حساب می آید و در این شرایط باید به دنبال راه حلی برای پاک کردن آن باشید.
  3. امکان باقی ماندن جای زخم  : اگر مستعد زخم یا گوشت اضافی هستید، این کار ممکن است گوشت اضافی برای شما ایجاد کند. بنابراین لازم است قبل از اقدام به میکروپیگمنتیشن با پزشک مشورت کنید.

آیا میکروپیگمنتیشن همان تاتو است؟

اینکه بگوییم میکروپیگمنتیشن همان سایه زدن ابرو است، مثل این است که بگوییم مداد رنگی همان رنگ است. می توانیم با مداد رنگی نقاشی کنیم. به همین ترتیب می توانیم با استفاده از روش میکروپیگمنتیشن ابروها را طراحی کنیم. در واقع دستگاه های میکروپیگمنتیشن آنقدر پیشرفته هستند که می توان طرح های مختلفی را روی ابروها پیاده سازی کرد.

بنابراین اینکه بگوییم میکروپیگمنتیشن همان کشیدن ابرو است، نادرست است. در واقع میکروپیگمنتیشن راهی برای ایجاد و طراحی نخ ابرو و الگوهای دیگر در نظر گرفته می شود.

تفاوت میکروپیگمنتیشن با میکروبلیدینگ چیست؟

میکروساختار یکی از جدیدترین روش های آرایش ابرو است. تفاوت آن با میکروپیگمنتیشن این است که میکروپیگمنتیشن سوزن های کمتری نسبت به میکروبلیدینگ دارد. میکروپیگمنتیشن بیشتر بر روی تزریق کلی رنگ در نقطه مورد نظر تمرکز دارد. اما در ریز ساخت چند دست دارد و با کمک او می توانید یک نقاشی ظریف و دقیق روی ابرو بکشید. به همین دلیل است که اکثر مردم ریز ساخت را ترکیبی از هنر، دارو و لوازم آرایشی می دانند.

چگونه میکروپیگمنتیشن را پاک کنیم؟

اگر از میکروپیگمنتیشن خود ناراضی هستیم، چگونه باید آن را از صورت خود پاک کنیم؟

  1. لیزر  : با استفاده از لیزر، اثرات رنگ باقیمانده ناشی از میکروپیگمنتیشن تا حد زیادی از صورت پاک می شود.
  2. میکرودرم ابریژن  : این روش نوعی لایه برداری محسوب می شود. برای حذف رنگدانه با این روش باید چندین جلسه به مراکز مربوطه مراجعه کرد. زیرا اثر آن کمتر از لیزر است.
  3. سونا  : استفاده از سونا، به دلیل اینکه باعث تعریق می شود، یکی از راه های ساده برای از بین بردن میکروپیگمنتیشن ابرو است.
  4. · Micro – Leading  : این روش تأثیر بیشتری نسبت به لیزر دارد و کارایی بالایی در از بین بردن میکرو پیگمنتیشن از صورت دارد. این کار به گونه ای انجام می شود که پوست به وضوح شکافته شده و رنگدانه های باقی مانده روی پوست حذف می شود.
  5. استفاده از داروهای شیمیایی  : داروهای خاصی که به صورت موضعی استفاده می شوند می توانند روند لایه برداری و از بین بردن رنگدانه های زیر پوست را تسریع کنند. پزشک باید این نوع دارو را تجویز کند.

میکروپیگمنتیشن برای چه کسانی مناسب است؟

  1. دو حالت کلی برای افرادی که می خواهند این کار را انجام دهند وجود دارد. یکی برای افرادی که قصد دارند مدلی منحصر به فرد و جدید به ابروهای خود بدهند که این کار به آنها توصیه می شود. زیرا قطعا با این کار به هدف خود می رسند.
  2. همچنین افرادی که بین ابروهایشان فاصله زیاد و خال خالی است که باعث آزارشان می شود. با این روش می توانند این مشکل را حل کنند.
  3. در قسمت زیر این کار برای افرادی که مشکلات پوستی دارند توصیه می شود. به عنوان مثال افرادی که در ناحیه ابروهای خود آسیب دیده اند و جای زخم آنها مانع از رشد صحیح موهایشان می شود یا افرادی که قسمت زیادی از موهای طبیعی خود را به دلیل شیمی درمانی از دست داده اند.

چه کسانی برای میکروپیگمنتیشن مناسب نیستند؟

عزیزم،  عوارض میکروپیگمنتیشن ابرو  به این معنی است که این کار فقط برای برخی مناسب است. به عنوان مثال در قسمت های قبل بررسی کردیم که برای زنان باردار و همچنین برای مادران شیرده توصیه نمی شود.

چند مورد دیگر که میکروپیگمنتیشن توصیه نمی شود:

  1. افراد مبتلا به دیابت باید در این مورد با پزشک خود مشورت کنند.
  2. افراد مبتلا به بیماری های پوستی
  3. افراد مبتلا به بیماری قلبی
  4. افرادی که به داروهای بیهوشی مانند لیدوکائین یا اپی نفرین یا… حساسیت دارند.
  5. فرد مبتلا به یک بیماری خاص باید قبل از انجام این کار با پزشک خود مشورت کند
  6. همچنین افرادی که قبلا لایه برداری، سولاریوم و میکروپیگمنتیشن انجام نداده اند باید یک ماه برای میکروپیگمنتیشن صبر کنند.

سخن نهایی درباره میکروپیگمنتیشن ابرو

میکروپیگمنتیشن یکی از روش هایی است که برای آرایش دائمی صورت استفاده می شود. در این کار رنگدانه های طبیعی با سوزن های مخصوص به لایه دوم پوست تزریق می شود و قسمت هایی از بدن که رشد مو ضعیفی دارند را می پوشاند. این روش فواید زیادی دارد که مهمترین آنها زیبایی ذاتی صورت است. اما باید از مضرات  میکروپیگمنتیشن ابرو آگاه باشید  . این کار برای برخی افراد می تواند با حساسیت، التهاب، گوشت اضافی و … همراه باشد، برای جلوگیری از این موارد باید با پزشک مشورت کرد و از انجام آن در یک مرکز مطمئن اطمینان حاصل کرد.

مطلب پیشنهادی: بهترین مرکز میکروبلیدینگ ابرو در تهران 

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منوی دسته های خود را در هدرساز -> موبایل -> منوی اصلی موبایل -> نمایش/مخفی -> انتخاب منو، تنظیم کنید.